KITE Zrt.

A KITE Zrt. Magyarország egyik vezető mezőgazdasági vállalata, mely immár több mint négy és fél évtizede segíti a gazdák és a mezőgazdasági dolgozók munkáját. Alapfeladatuknak tekintik a tudomány és a technika folyamatos eredményeinek megismertetését, a világszínvonalú megoldások és csúcstechnológiák hazai bevezetését és országos elterjesztését. Szolgáltatásaik között ugyanúgy helyet kap a mezőgazdasági gépértékesítés mint a komplex mezőgazdasági tanácsadás.

Feladatunk a KITE Zrt. új honlapjának megtervezése volt, a honlap stratégiai tervezésével indulva a látványvilág grafikai és webergonómiai kialakításáig. A cég csaknem összes középvezetőjével együttműködve határoztuk meg azokat az alapelveket, melyek az új honlap márkaszemléletű megközelítése lett, megtalálva a helyet az egyes kutatásoknak, fejlesztéseknek, termékeknek, szolgáltatásoknak is.

A honlap tervezésekor az elődleges szempont a KITE Zrt.-hez méltó, modern webes megjelenés mellett az átlátható felépítés és a stratégiába illeszthető kommunikációs felületek kialakítása volt.

https://www.kite.hu/

 

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés