Kreatív Vonalak

Budapest Bár zenekar

www.budapestbar.hu

Egylemezes formációnak indult, mára a hazai könnyűzenei élet egyik legkülönlegesebb színfoltja lett. A Budapest Bárt 2007-ben alapította meg Farkas Róbert, amikor zenekara köré gyűjtötte a hazai alternatív és rockzene meghatározó énekeseit. Az együttes régi, de értékes dalokat kelt új életre, a mai fül számára újrahangolva, cigányzenei elemekkel gazdagítva.

Amikor a zenekar új arculatát megalkottuk, a legfontosabb irányelv az volt, hogy a vizualitásban tükröződjön mindaz, ami a zenében is: a régi és új ötvözete, sokrétű, mégis összetéveszthetetlen. A szimbólum két B betű – egy klasszikus és egy modern – összeolvadásából született, ezzel utalunk a zenekar zenei tevékenységére. Az arculatot a mélykék, mélylila és arany színek határozzák meg, melyekkel nem csak a századeleji hangulatot kívántuk visszaidézni, de az előadások színpadi világra is, a sötét és (refklektor)fény párosára is utalunk ezzel.

Ami egészen fantasztikus – tegnap koncertünk volt, kinyomtattam az arculati anyagot, megmutattam a zenekar tagjainak, énekeseknek, műszaknak és alapvetően mindenkinek tetszett. Ilyen még sosem történt a Budapest Bár történetében.

Gáncs Andrea, management Gáncs Andrea, management
Budapest Bár zenekar
Év Honlapja
Év Honlapja Kultúra kategória 2016

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<