A 2011-es év zárásaként nagy megtiszteltetés ért minket: a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja 2011 versenyben Minőségi Díjat ítélt az egyik általunk megálmodott és elkészített honlapnak.

A zsűri tagjai a Golden Pallet Kft. megújult honlapjának értékelésekor az esztétikus és szép design mellett külön kiemelték, hogy a honlap széleskörű és a felhasználók számára hasznos tartalmakból épül fel.
A cég megújult honlapjának megalkotásakor egy új irányba indultunk el: a Golden Pallet márka felépítését tűztük ki a honlap céljául, így kapott központi szerepet a márka pozitív tulajdonságainak hangsúlyozása, valamit a termékek részletes bemutatása is.

Az Év Honlapja díj alapítóinak egyike, Varga István is hangsúlyozta beszédében a honlaptervezés egyre növekvő fontosságát.
„A webalapú gazdaság a következő években gazdaságunk egyik húzó ágazata lesz. Aki nem akar lemaradni, annak komolyan kell vennie a digitális marketinget.” – nyilatkozta.
Az Év Honlapja 2011 díjaiért egyébként idén rekord mennyiségű honlap versengett: 25 kategóriában, összesen 314 weboldal mérette meg magát.

Az ünnepélyes díjátadóra 2011. december 2-án került sor, a budapesti Hotel Héliában, ahol két munkatársunk, Nagy Barna ügyvezető igazgató és Duró Szabina projektvezető vehette át a Golden Pallet Kft, megújult honlapjának ítélt Az Év Honlapja 2011 Minőségi Díjat.