Kreatív Vonalak

KITE Zrt.

www.kite.hu

A KITE Zrt. Magyarország egyik vezető mezőgazdasági vállalata, mely immár több mint négy és fél évtizede segíti a gazdák és a mezőgazdasági dolgozók munkáját. Alapfeladatuknak tekintik a tudomány és a technika folyamatos eredményeinek megismertetését, a világszínvonalú megoldások és csúcstechnológiák hazai bevezetését és országos elterjesztését. Szolgáltatásaik között ugyanúgy helyet kap a mezőgazdasági gépértékesítés mint a komplex mezőgazdasági tanácsadás.

Feladatunk a KITE Zrt. új honlapjának megtervezése volt, a honlap stratégiai tervezésével indulva a látványvilág grafikai és webergonómiai kialakításáig. A cég csaknem összes középvezetőjével együttműködve határoztuk meg azokat az alapelveket, melyek az új honlap márkaszemléletű megközelítése lett, megtalálva a helyet az egyes kutatásoknak, fejlesztéseknek, termékeknek, szolgáltatásoknak is.

A honlap tervezésekor az elődleges szempont a KITE Zrt.-hez méltó, modern webes megjelenés mellett az átlátható felépítés és a stratégiába illeszthető kommunikációs felületek kialakítása volt.

Év honlapja
Év honlapja Agrár kategória, kereskedelem kategória 2018

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<