Kreatív Vonalak

Dr. Nemes ügyvédi iroda

www.nemesugyved.hu

Amikor márkaépítésről beszélünk, akkor jó eséllyel nem egy ügyvédi iroda jut elsőként eszünkbe. Egyrészt az ügyvédek márkaépítési lehetőségei sokkal szabályozottabbak, másrészt a társadalomban is van egy olyan elvárás, hogy egy ügyvéd azért legyen láthatóan komoly. Ilyen környezetben hogyan jelezhetné arculatában egy ügyvéd modern megközelítését, fiatalos szemléletét, úgy hogy ne sérüljön szakmai tudásának megítélése? Nem kisebb feladatunk volt a Dr. Nemes ügyvédi iroda arculatának kialakításakor, mint a lehető legjobb választ megtalálni erre a kérdésre.

Végül egy olyan arculatot álmodtunk meg, ami kellően feszegeti a megszokott sémákat. Nem szerepel benne semmilyen megszokott elem. Csakis a névből építkezik, és már a színével is másfajta megközelítést üzen. Ugyanakkor nem is esik át a ló másik oldalára, nincs túlzásba vitt lazaság vagy modernség. Inkább minimalista eszközökkel törekszik a jobb megjegyezhetőségre. Az arculat Imrét is lenyűgözte, így erre építve néhány héten belül honlapját is elkészítettük. A weboldalhoz készülő fotókban is közreműködtünk.

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<