Kreatív Vonalak

Gyöngy Zsuzsa

www.gyongyzsuzsa.hu

Gyöngy Zsuzsa a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező szakirányon, a feltörekvő színészgeneráció új tagja. Színésznő és koreográfus – csak így egyszerűen. Feladatunk egy személyes honlap és arculat kialakítása volt, amely egyszerre szól a szakmáról, Zsuzsiról és hűen tükrözi az ő karakterét. Ennek megfelelően a honlap modern, letisztult és erőteljesen képhangsúlyos, mely igyekszik megmutatni Zsuzsi sokoldalúságát, erejét, lendületét. Az oldal célcsoportja egyrészt az a színházba járó közönség, aki szereti Zsuzsi munkáit, vagy szeretné jobban megismerni Őt, másrészt pedig az a szakmai közösség, amely figyelemmel kíséri a fiatal színészek munkáit. Az oldal dinamikusan felépített felületein megismerhetők korábbi szerepei, kritikák, a vele készült interjúk, emellett pedig rendszeresen tájékozódhatunk arról, hogy aktuálisan hol tekinthető meg munkássága koreográfusként vagy színészként.

Weboldala ízléses, letisztul, sok képpel és hasznos információval mutatja be a művésznő eddigi munkásságát, megismerhetők korábbi szerepei, a róla írt kritikák, a vele készült interjúk, emellett pedig rendszeresen tájékozódhatunk arról, hogy aktuálisan hol tekinthető meg munkássága. Az oldal egy gyöngyszem, mely különdíjat érdemel.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év Honlapja
Év Honlapja Portfolió kategória 2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<