Kreatív Vonalak

GoodSpirit Bar

www.goodspiritbar.hu

A whiskyrajongók által jól ismert Whiskynet egy igazi modern bárt álmodott meg Budapest szívében. A GoodSpirit Bárban hozzáértéssel válogatott, ötszáznál is több párlat kóstolható. Ami igazán különlegessé teszi a helyet, az a jó társaság. A honlappal az ottani hangulatot szeretnénk átadni, ötvözve azzal a szenvedélyességgel, frissességgel, amely a megálmodóit jellemzi. Erre épül a design és a tipográfiai megjelenés. Az oldalon található grafika a „gyártás folyamatát” mutatja steampunk stílusban. Tudatosan könnyed, egyedi, megjegyezhető a hangvétel. Profi saját imázsfotókkal, nagy méretű, hangulatos képekkel, magazinszerű elrendezéssel dolgoztunk. Az események között rendszeresen hírt adnak rendezvényeikről, kóstolóikról, a galériában megjelennek az itt készült fotók. A vendégek hírlevélen keresztül is értesülhetnek az aktualitásokról, az asztalfoglalást pedig a honlapon egyszerűen intézhetik. A külföldi vendégek megszólítása fontos, így az oldal angol és német nyelven is elérhető.

A Kreatív Vonalak csapata már többször bizonyította számunkra, hogy nem csak a nevében kreatív. Mindig a maximumot nyújtják! Rendszerben, előrelátóan gondolkoztak, konstruktív javaslatokat adnak, segítőkészek, és ami igazán fontos, hogy mindig a magukénak érezik projektjeinket. Emberileg, szakmailag, példaértékű a hozzáállásuk.

Szatmári Zoltán, kommunikációs vezető Szatmári Zoltán, kommunikációs vezető
GoodSpirit Bar, WhiskyNet Kft.
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2017
Év Honlapja
Év Honlapja Vendéglátás kategória 2017
Wolda
Wolda Nemzetközi arculat-
tervezési díj 2018

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<