Kreatív Vonalak

GoodSpirit Bar

www.goodspiritbar.hu

A whiskyrajongók által jól ismert Whiskynet egy igazi modern bárt álmodott meg Budapest szívében. A GoodSpirit Bárban hozzáértéssel válogatott, ötszáznál is több párlat kóstolható. Ami igazán különlegessé teszi a helyet, az a jó társaság. A honlappal az ottani hangulatot szeretnénk átadni, ötvözve azzal a szenvedélyességgel, frissességgel, amely a megálmodóit jellemzi. Erre épül a design és a tipográfiai megjelenés. Az oldalon található grafika a „gyártás folyamatát” mutatja steampunk stílusban. Tudatosan könnyed, egyedi, megjegyezhető a hangvétel. Profi saját imázsfotókkal, nagy méretű, hangulatos képekkel, magazinszerű elrendezéssel dolgoztunk. Az események között rendszeresen hírt adnak rendezvényeikről, kóstolóikról, a galériában megjelennek az itt készült fotók. A vendégek hírlevélen keresztül is értesülhetnek az aktualitásokról, az asztalfoglalást pedig a honlapon egyszerűen intézhetik. A külföldi vendégek megszólítása fontos, így az oldal angol és német nyelven is elérhető.

A Kreatív Vonalak csapata már többször bizonyította számunkra, hogy nem csak a nevében kreatív. Mindig a maximumot nyújtják! Rendszerben, előrelátóan gondolkoztak, konstruktív javaslatokat adnak, segítőkészek, és ami igazán fontos, hogy mindig a magukénak érezik projektjeinket. Emberileg, szakmailag, példaértékű a hozzáállásuk.

Szatmári Zoltán, kommunikációs vezető Szatmári Zoltán, kommunikációs vezető
GoodSpirit Bar, WhiskyNet Kft.
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória
Év Honlapja
Év Honlapja Vendéglátás kategória
Wolda
Wolda Nemzetközi arculat-
tervezési díj

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<