Kreatív Vonalak

Videósbolt

www.videosbolt.hu

A Videósbolt egy izgalmas webáruház, népszerű videós influencerek, youtube videósok saját márkás termékeivel. Az oldal elsősorban a fiatalabbakat, a Z generációt szólítja meg stílusával, termékeivel. A márka 2021-ben újult meg, az arculatváltás célja egy sokkal vagányabb, vidámabb és karakteresebb megjelenés volt.

A logó egyik fő eleme a videó play gombjának „összefirkált”, megszemélyesített verziója lett. A videó ikonra épülő bohókás figura egy teljesen szerethető, vidám márka hangulatát alapozza meg. Az arculat alapját a vibráló sárga és a piros színek adják, ezek kombinációja együttesen barátságos, vidám hangulatot keltenek, ugyanakkor mégis figyelemfelkeltők és energikusak.

A vizuális kommunikációt a márkához passzoló, ismert, de átalakított mémek tarkítják, igazodva a fiatal célcsoport világához. Ezek a vicces megjelenések az egész arculat elemeire jellemzők, a névjegykártyától, a titulusok elnevezésén át, egészen a weboldalig.

Wolda
Wolda Nemzetközi arculat- tervezési díj 2022

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<