Kreatív Vonalak

Gróf Pálinkássy

A Gróf Pálinkássy egy limitált pálinka márka. A márkanév egy szójátékon alapul, melyben a pálinka szó van átalakítva, hogy nemesi hangzású legyen. A dupla s betűk és a szóvégi y grófi rangot ad a névnek. Ezt a bohém, mégis prémium irányt terveztük meg a brand számára.

Az embléma egy fiktív grófi címert ábrázol, természetesen a heraldika mentén. Az erőt sugárzó oroszlán mellett egy unikornis is feltűnik, ami a márka egyediségére, kedélyességére utal. És mindketten a pálinkás poharat őrzik a címerben. A logó egyszerre idézi meg a klasszikus formavilágot, de mégis modern, karakteres hangulatú. Az arculat sokszínűsége a termékek csomagolásán köszön vissza igazán.

A csomagoláson megismerhetjük magát a Grófot is, persze csak stílusosan, egy autentikus olajfestményen keresztül. A címkék termékspecifikus történetet is rejtenek, az adott ízhez, pálinkához igazítva. Ezek a Gróf hősies tetteit örökítik meg. Mindezt nemesi stílusjegyekkel és grófi szófordulatokkal tarkítva.

Wolda
Wolda Nemzetközi arculat- tervezési díj 2022 ezüst

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<