Kreatív Vonalak

SkillX

skillx.me

Az életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így nem mindegy, hogy az milyen. A SkillX abban segít, hogy a mindenki számára megfelelő munkakörben, sikeres, boldog és teljes értékű életet éljen. A SkillX egy új, formabontó digitális HR-t segítő rendszert dolgozott ki, ami megoldást nyújthat pályakezdőknek, pályaváltóknak és nyugdíjasoknak is.

A SkillX egy olyan felület, ahol a felhasználó online teszteket, kihívásokat teljesíthet, rendszeresen visszatérhet és folyamatos képzést érhet el a honlapon. Mindezt úgy, hogy élmények szerzésével fejlődhessen, így kapva eredményül egy jobb munkavállalót a piacon. A célja a munkavállalók fejlesztése, hogy tisztában legyenek képességeikkel és a számukra ideális munkakörrel. Majd megtalálják az álommunkájukat. Nem átlagos állásportálként működik a honlap, hisz oktatási anyagokkal tanulhatunk és selfbrandig készségeket fejleszthetünk a használata közben. A rendszer a munkáltatói oldalt is bevonja, hogy megtalálhassák az ideális jelöltjeiket.

Feladatunk a SkillX honlap teljes újragondolása volt stratégiai, UX és UI design szempontból is. Az üzenetek meghatározását követően alakítottuk ki az új, friss megjelenést, mely egyaránt vonzó az újabb és korábbi generációknak is.

Év honlapja
Év honlapja Oktatás weboldalak kategória 2023

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<