Kreatív Vonalak

Katona József Színház

www.katonajozsefszinhaz.hu

Megtisztelő feladat volt számunkra a budapesti Katona József Színház új arculatának és webes megjelenésének kidolgozása. A színház új, modern utat keresett vizuális megjelenéséhez, és ezt a számítását velünk találta meg.

Egy modern, letisztult, egyszersmind markáns, a Katona József Színház szellemiségéhez igazodó megjelenés kialakítására törekedtünk. Ezen az irányvonalon elindulva született meg a színház új logója, ami megjelenésében egy többszintű szimbólumrendszer – a Katonát rövidítő „K” mellett a kettőspont utal a színház és a nézők közötti párbeszédre, a művészi produktum befogadására és a továbbgondolás szükségességére is.

Fotó: Balkányi László / We Love Budapest ; katonajozsefszinhaz.hu

Azt gondolom, a Kreatív Vonalak pont megfelelő arányban alkalmazta a határozottságot és az ügyfél szavának meghallgatását a közös munkánk során. Ennek eredményeképpen pont azzal a hiányzó tudással és gondolatokkal egészítették ki a meglevő elképzeléseinket, ami a mi oldalunkon nem volt meg. A cél egy markáns, egyedi arculat létrehozása volt, amire azóta is nagy mértékben építkezünk.

Gricz István, kommunikációs vezető
Katona József Színház

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<