Kreatív Vonalak

Smart Clinic

www.smartclinic.hu

Az okostelefonok ma már az életünk szerves részei. Szinte elképzelhetetlen a munka vagy a kikapcsolódás nélkülük. De ezek az eszközök is időnként javításra szorulnak. A Smart Clinic kiterjedt szervizhálózata és szervizfutár szolgáltatása révén egy meghatározó szereplője ennek a világnak. Az arculat újratervezésekor egy határozottabb márkastílust és megjelenést terveztünk, melynek központi eleme a logóban megjelenő, a klinikára utaló kereszt szimbólum és az okos eszközök formájára utaló befoglaló keret lett. Ezt egészítik ki a szenvedélyes képek és üzenetek, mely szerint egy rosszul működő eszköz miatt a munka nem állhat le.

A weboldal kiválóan igazodik a gyors mindennapokhoz, mely a letisztult, de mégis könnyed arculat mellett egyszerű megfogalmazásokkal segíti az emberek problémamegoldását. A felhasználócentrikus gondolkodás, a leegyszerűsített folyamatok és az egyedi megjelenés idén az Év Honlapja díjat hozta el a weboldalnak kereskedelem kategóriában.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Wolda
Wolda Nemzetközi arculat-
tervezési díj 2021
Év honlapja
Év honlapja Kereskedelem kategória, szolgáltatás kategória 2021
Marketing Diamond Awards
Marketing Diamond Awards márkaépítés kategória, design és kreatív kategória

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<