Kreatív Vonalak

Liliput Játékvilág

www.liliputjatek.hu

Emlékszel még rá, hogy milyen volt kisgyermeknek lenni? Belefeledkezni a nagyi meséjébe, bunkert építeni a kert végében vagy épp rácsodálkozni teljesen hétköznapi dolgokra? Ahogy felnövünk, elhalványulnak ezek az emlékek, majd szülőként, látva saját gyermekünk kíváncsi tekintetét, újra felderengenek az önfeledt pillanatok…

Lehet, hogy neked a játékbolt csak egy üzlet a sok közül, csak egy tétel a bevásárlólistán, csak egy hely, ahova még be kell szaladni munka után, de gyermeked ezt teljesen másképp éli meg. A Liliput Játékvilág üzletei és webáruháza felejthetetlen élménnyé teszik a vásárlást: izgalmas impulzusokat tartogatnak a kicsik számára, miközben neked is visszaadják gyermekkorod varázsát.

Manók lakta vidékek

A Liliput üzletek nem hagyományos játékboltok. Képzelj el egy párhuzamos, mesébe illő világot. Aminek a kapuját átlépve újra gyerek lehet a felnőtt. Ahol a lurkók csillogó szemekkel, izgatottan barangolnak. Ahol önfeledt kacagás hangjától cseng a levegő és játékos manókat rejt a vidék.

Feladatunk a játékvilág megtervezése, „benépesítése” volt. Így a Liliput új stratégiát, új arculatot, új webáruházat és új lakókat is kapott.

Elsősorban a hangulatával tűnt ki ez, a gyerekeket és szüleiket megcélzó honlap. Egy igazi egyedi világot teremtenek a gyerekek számára. A weboldalon ilyen módon összekapcsolódik a marketing, a pszichológia és a design. A tanácstalan szülőket és nagyszülőket ötletes tanácsok segítik a gyerekek életkorától függően a megfelelő ajándékok kiválasztásában.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategóriában 2017
Év honlapja
Év honlapja E-Kereskedelem kategória2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<