Kreatív Vonalak

Marnevall

www.marnevall.com

A Marnevall gyorsfagyasztott ételei országszerte elérhetőek az áruházláncokban. A cég megújulásának része volt, hogy idén új stratégiát dolgoztunk ki velük. Ennek során újragondoltuk a márkáikat, átszabtuk a termékpalettát és a csomagolásokat is újraterveztük. A honlap a vállalat által büszkén vállalt értékeket és ezen munka eredményét hivatott bemutatni a cég termékeit forgalmazó kereskedőknek, valamint a termékeiket szerető vásárlóknak. Fontos szempont volt, hogy a cég hagyományos értékekre épülő termékei éppolyan hangsúllyal jelenjenek meg, mint a prémium vagy a díjnyertes terméket is magába foglaló új termékcsaládok. Ezt a törekvést a modern design, teljes körű termékbemutatás, saját fotók és más extrák, mint a receptajánló támogatják. A szövegezésben hangsúlyozzuk a termékek erényeit, kiemeljük a célcsoport számára legvonzóbb tulajdonságaikat, legyen szó akár a gyerekkorunkat idéző hagyományos ízvilágról vagy a legújabb, innovatív termékfejlesztés eredményéről.

Számomra fontos az, hogy az általam vezetett projektek magas színvonalon kerüljenek ki a kezeim közül. Ehhez jó társ számomra a Kreatív Vonalak. Számomra a legjobb visszacsatolás, hogy bármerre járok a világban, csomagolásaink formabontó megjelenése, kiadványaink újszerűsége, honlapunk letisztultsága mellett senki nem megy el szó nélkül.

Liszenkó Gergely, operative director Liszenkó Gergely, operative director
Marnevall Zrt.
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny 2018
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny 2018 arany helyezés
Év Honlapja
Év Honlapja Vendéglátás kategória 2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<