Kreatív Vonalak

Margaréta Kertészet

www.margaretakerteszet.hu

Kiss Csaba hétéves kora óta saját kertészetről álmodozott. 1997 szeptemberében álma valóra vált: kertészmérnökként megnyitotta a nagymamájáról elnevezett Margaréta Kertészetet. A vállalkozás lelke -Csaba mellett- felesége Éva, akivel a feladatokat megosztva közösen vezetik a kertészetet. A Margaréta Kertészet 2019-ben új arculatot és honlapot kapott.

A kertészet arculatának kialaktásakor el akartuk kerülni a korábbi kliséket, amelyek a névből eredtek. A tervezés során egy diamikus logóban gondolkoztunk, amely a Margaréta M betűjéből építkezik. Az M egyik szárát minden esetben kertészetre utaló tevékenységekkel jelenítjük meg (ásó, locsóló, növény). Ez a dinamizmus teszi megjegyezhetővé és emberközelivé az arculatot. Az arcuulat további elemein egyedi illusztrációk is megjelennek mellyel még inkább barátságossá tesszük a brandet. Az arculat egyik különleges eleme a magokat rejtő névjegykártya, amelynek tartalma elültethető.

Az igazán családbarát kertészet barátságos, szerethető hangulatát jeleníti meg a weboldal is, modern megjelenéssel, hangulatos illusztrációkkal. Fontos volt, hogy edukáljunk is a honlapon, így tudástár, hasznos tanácsok, cikkek és hírlevél is helyet kapott az oldalon, amely segítségével széles témakörben tájékozódhatnak a célcsoport tagjai. Emellett az aktuális rendezvényeikről, akciókról és a termékkategóriákról is informálódhatnak az érdeklődők. Az oldal saját fotókra épül, bemutatva a kertészet életét, kollégáit, ezzel is fokozva a hitelességet és szerethetőséget.

A weboldal mind tartalmilag mind külsőleg egy igazi színfoltja az Agrár kategóriának. Bőséges, lelkes és érdekes formában adja át számunkra a hasznos információkat, mindemellett eseményeivel saját közösséget épít. A design üdítő és gyorsan átlátható, eszköztől függetlenül is valódi élményt nyújt a felhasználónak.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2019
Év Honlapja
Év Honlapja Agrár kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<