Kreatív Vonalak

Delion Gyógynövény tea

www.delion.hu

A Delion gyógynövény teák gondolata akkor született meg, mikor Kiss László alapítónál cukorbetegséget diagnosztizáltak. Családja mindig is természetközeli életet élt, nagyszülei saját maguk által szedett gyógynövényekkel kúrálták magukat. László ezekhez a régi családi receptekhez nyúlt vissza, aminek köszönhetően hamarosan el is hagyhatta az injekciókat. A környezetük is nagyon kíváncsi lett ezekre a teákra, innen nőtte ki magát a vállalkozás.

A feladatunk a márka megalkotása volt, így a stratégiai tervezésben, név- és szlogenadásban, arculattervezésben, csomagolás tervezésben és honlapkészítésben voltunk Lászlóék segítségére. A Delion nevet kapta a keresztségben és egy természetességre utaló modern arculatot és csomagolást. A honlapnál fontos szempont volt a családi vállalkozás személyességének átadása, amihez saját fotózást szerveztünk. László egy igazi természetjáró kalandor, a „magyar Indiana Jones”, szerettük volna ezt megmutatni. A termékek csomagolására letisztult, természetközeli, modern irányt válaszottunk, egyedi madárillusztációkra épülnek. Az oldalon edukálás is helyet kap, a termékadatlapok és a blogbejegyzések révén.

Közös munkánk első pillanatától olyan támogatást kaptunk, amely végig segített a magabiztos döntések meghozatalában. A Delionnál mindenkinek volt egy kép a fejében a vizualitásról. A Kreatív Vonalak csapata elsőre „ráérzett” arra a vizuális világra, amely megragadta a képzeletünket, és teljes összhangban van azzal, amiért a Delion létrejött.

Kiss László, ügyvezető Kiss László, ügyvezető
Delion Gyógynövény Teák
Év honlapja
Év honlapja Egészségügy kategória 2018
RGB Kreatív Design Award
RGB Kreatív Design Award Csomagolás kategória döntő
Wolda
Wolda Arculattervezés kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<