Kreatív Vonalak

Meton építőanyag

www.meton.hu

A Meton egy komoly, építőipari alapanyagokat gyártó vállalat, aki nem fél az innovációtól. A kínálatot elsősorban a szakembereknek fejlesztették ki, ezért mi is ehhez a szinthez mérhető professzionális, modern arculatot terveztünk a szintén METON név alatt forgalomba kerülő termékeknek.

Az embléma a név kezdőbetűjéből származik. Az „M” felső része a háztetőket idézi, kellően letisztult módon, de utalva a tevékenységre. Egyszerű és különleges formájának köszönhetően könnyen megjegyezhető, akár önmagában használva is jó azonosítójele a márkának. Az arculat fő színének az egyediséget adó narancssárgát választottuk, amit egy sötétszürke szín egészít ki. Ez az erőteljes színpáros teszi egyedivé a márkát a piacon.

A csomagolásokon látható cikk-cakk pattern igazán figyelemfelkeltő hatású és egyben remek eszköz a termékcsaládok színkódolásához, amitől az egész arculat dinamikussá válik. Ez a pattern forma magából a logóból származik így alkotva vizuális egységet az egyes elemek között.

Az arculaton és a csomagoláson túl a márka új weboldalát is elkészítettük, mely bemutatja a márka értékeit, termékkínálatát és a céget, amely a Meton mögött áll.

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<