Kreatív Vonalak

OneStep

www.onestep.hu

A OneStep egy kétfős szervezetfejlesztő cég, főbb tevékenységei közé tartozik például a vezetőképzés, csapatépítés, HR folyamatok fejlesztése. A OneStep elsősorban közép- és nagyvállalatok számára tud szervezetfejlesztési segítséget nyújtani.

A honlap – és az arculat – tervezésekor olyan vizuális megjelenést képzeltünk el, amelyben egyesül a komolyabb, vállalati stílus, és a játékos, barátságos hangulat. A honlap izgalmas, dinamikus vizualitása könnyen megjegyezhetővé teszi a céget, az egyedi grafikák kiemelik az iparági sablonokban gondolkodó konkurensek sorából. Fontos volt emellett, hogy megtartsuk az egyensúlyt, hiszen a cégnek nagyvállalati környezetben is jó benyomást kell keltenie.

Mivel a terület a mai napig sokak számára nehezen megfoghatónak tűnik, az is feladatunk volt, hogy a szolgáltatásokat világos, közérthető formában mutassuk be a honlapon – miközben a közvetlenebb, lazább kommunikációs stílus megmarad. Jó példája ennek az “Inspiratív hétpercesek” névre keresztelt blog, amely nagy mennyiségű, értékes, releváns információt kínál a célcsoport számára.

Év Honlapja
Év Honlapja

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<