Kreatív Vonalak

Ecsedi Ékszer

www.ecsediekszer.hu

Az Ecsedi család vállalkozásának minden tagja ugyanolyan szenvedélyes szeretettel és kivételes odaadással viszonyul az ékszerekhez, négy üzletük és webáruházuk kínálatába kizárólag a legnagyobb gonddal válogatott darabok kerülhetnek be. Jól tudják, egy ékszer a legtöbbször nem csupán egy tárgy, hanem egy szimbólum, amelynek kiválasztása komoly feladat, így vásárlóik bármikor számíthatnak segítségükre, odaadásukra.

Az arculat újratervezésekor a célunk az volt, hogy eltávolodjunk az iparági sablonoktól, és egy jól azonosítható, friss vizuális megjelenést alkossunk meg. Így döntöttünk a kifejezetten modern türkiz árnyalat mellett, amely az online felületek mellett az üzletek és a kiegészítő arculati elemek (ajándéktáskák, minőségi tanúsítványok) megjelenésén is végigvonul.

Az Ecsedi Ékszer minőségi megjelenése jól illeszkedik a témához és a célcsoporthoz is. A rendkívül széles kínálatot könnyen átlátható menürendszer mutatja be, ezt pedig jól egészíti ki a kereső. Az ékszervásárlók minden eszközön könnyen válogathatnak az Ecsedi Ékszer széles kínálatából ezen a honlapon.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2017
Év Honlapja
Év Honlapja Kereskedelem kategória 2016

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<