Kreatív Vonalak

Party Miiix termékcsalád

A Party Miiix fagyasztott készétel termékcsalád a Marnevall Kft. legújabb termék innovációja 3 típusú mix terméket foglal magába: Pulykafalatok, Csirkemell falatok, Sajtfalatok.

A fejlesztést piackutatás, márkastratégiai felismerés, termékpozicionálási tudatosság előzte meg. A célcsoport a 18-45 éves korosztály, akik nem a mindennapos étkezéshez, hanem összejövetelek alkalmával választják a Party Miiix-et. Célunk, hogy új fogyasztókat nyerhessünk meg, melyhez az szükséges, hogy olyat mutassunk a piacnak, amivel korábban nem találkozott. A beltartalmon túl ezt a célt szolgálja a termék egyedi csomagolása is.

Így a csomagolást tekintve innovatív, a fagyasztott termékekre nem jellemző, formabontó megjelenést terveztünk. A szokásostól eltérőn a terméket „sablon fólia” helyett feltűnő dobozban helyeztük el, azért is, hogy környezetbarátabb csomagolást használhassunk.

A doboz fordított, levágott gúla alakzat. Formájának meghatározásakor figyelembe vettük a hűtők fagyasztóinak magasságát, a könnyű hozzáférhetőséget, praktikusságot.

A doboz összhangban a márkanévvel feltűnő és gondosan választott színkombinációkkal, tekintetet vonzó grafikával készült, az iparágban szokatlan, rajzolt, könnyed, vicces figurákat és feliratokat alkalmazva, visszatükrözve a pozicionálásból is fakadó könnyed hangulatot, humorosan tálalva a fogyasztó felé a termékeket, terméktípusokat. A koncepció gerincét grafikában és a feliratok tekintetében is a humor adja, így adva lehetőséget a love-brand kialakítására.

Számomra fontos az, hogy az általam vezetett projektek magas színvonalon kerüljenek ki a kezeim közül. Ehhez jó társ számomra a Kreatív Vonalak. Számomra a legjobb visszacsatolás, hogy bármerre járok a világban, csomagolásaink formabontó megjelenése, kiadványaink újszerűsége, honlapunk letisztultsága mellett senki nem megy el szó nélkül.

Liszenkó Gergely, operative director Liszenkó Gergely, operative director
Marnevall Zrt.
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2017
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny Élelmiszer kategória Ezüst 2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<