Kreatív Vonalak

Zsindelyes Cottage

www.zsindelyeseskuvo.hu

A Zsindelyes Cottage olyan gasztro- és rendezvényközpont, ahol a régi idők őszintesége, vendégszeretete találkozik a modern felfogással. Olyan helyszín a Debrecen és Nyíregyháza közötti Érpatakon, ahol meg tudjuk élni a pillanatot, oda tudunk figyelni arra, ami igazán fontos: az emberi kapcsolatokra, a természet közelségére, az élet élvezetére, akár finom falatok formájában is. Ahol életünk nagy pillanatait ünnepeljük szeretteinkkel, akár születésnapot, diplomaosztót, esküvőt, vagy ahol egy estére összejöhetünk a barátainkkal, eltölthetünk egy hosszú hétvégét a családunkkal. A cottage-ban izgalmas rendezvényeket és gasztro-kalandokat szerveznek azoknak, akik hisznek azokban az értékekben, amelyekre érdemes figyelnünk a világban.

A Cottage arculatának megalkotásakor célunk olyan vizuális rendszer elkészítése volt, mely karakteres, jól felismerhető, mindazonáltal személyes és közvetlen hangvételével úgy közvetít szerethető vidéki hangulatot, hogy egyszerre lelhető fel benne a modernitás és a tradíció. Fontos szempont volt, hogy a vizualitás különböző célcsoportok számára is megnyerő legyen és a Cottage szívhez szóló stílusban tudjon kommunikálni, mint love brand tudjon működni.

Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2018, 2019
Év Honlapja
Év Honlapja Vendéglátás kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<