Kreatív Vonalak

Zsindelyes Cottage

www.zsindelyeseskuvo.hu

A Zsindelyes Cottage olyan gasztro- és rendezvényközpont, ahol a régi idők őszintesége, vendégszeretete találkozik a modern felfogással. Olyan helyszín a Debrecen és Nyíregyháza közötti Érpatakon, ahol meg tudjuk élni a pillanatot, oda tudunk figyelni arra, ami igazán fontos: az emberi kapcsolatokra, a természet közelségére, az élet élvezetére, akár finom falatok formájában is. Ahol életünk nagy pillanatait ünnepeljük szeretteinkkel, akár születésnapot, diplomaosztót, esküvőt, vagy ahol egy estére összejöhetünk a barátainkkal, eltölthetünk egy hosszú hétvégét a családunkkal. A cottage-ban izgalmas rendezvényeket és gasztro-kalandokat szerveznek azoknak, akik hisznek azokban az értékekben, amelyekre érdemes figyelnünk a világban.

A Cottage arculatának megalkotásakor célunk olyan vizuális rendszer elkészítése volt, mely karakteres, jól felismerhető, mindazonáltal személyes és közvetlen hangvételével úgy közvetít szerethető vidéki hangulatot, hogy egyszerre lelhető fel benne a modernitás és a tradíció. Fontos szempont volt, hogy a vizualitás különböző célcsoportok számára is megnyerő legyen és a Cottage szívhez szóló stílusban tudjon kommunikálni, mint love brand tudjon működni.

A 2019-es év Vendéglátás kategória Minőségi-díjas weblapja. A célcsoportnak teljes mértékben megfelelő weboldal. Mindkét fő funkcióját jól ellátja: Felkelti az érdeklődést, gazdagon tájékoztat a lehetőségekről. Képes arra hogy azt az érzést keltse: „De kár, hogy még nem jártam ott„. A design és a képek szépek, a használata kellemes és áttekinthető.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2018, 2019
Év Honlapja
Év Honlapja Vendéglátás kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<