Kreatív Vonalak

Porvadászok

www.porvadaszok.hu

Vincze Tibor és csapata a valóban tiszta, egészséges otthonokért tesznek. Matracokat, kárpitokat és szőnyegeket tisztítanak és varázsolnak újjá. Harcba szállnak minden olyan kosszal és folttal, amelyekkel a háziasszonyok már nem tudnak megküzdeni. Küldetésük, hogy minden otthon poratkamentes és tökéletesen tiszta legyen, átértelmezve a régi szlogent: Tiszta otthon, rendes ház!

A Porvadászok 2019-ben indult új stratégiával, arculattal és honlappal. Az unalmasabb tevékenység egy izgalmas arculatot és holnapot kapott, ami egy vagány, figyelemfelkeltő kommunikációval társult. A Porvadászok a takarítás “helyszínelői”, ami az arculatban és a honlapon mind vizuális formában mind kommunikációs módon megjelenik. Ezek a gegek adják a kommunikáció gerincét, így sikerül egy takarítási szolgáltatásból megjegyezhető tevékenységet varázsolni. A stílust kiegészítve a weboldalon bizalomfokozó véleményeket is olvashatunk, a szolgáltatások és az alapító sztorija saját oldalt kapott. Emellett ajánlatkérésre is lehetőség van.

Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<