Kreatív Vonalak

Snock Prémium Snack

www.snock.hu

A Snock az első prémium sajtos snack, mely kifejezetten a minőségi borfogyasztás kísérője. A snack kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel készül, olyan különleges hozzávalók felhasználásával mint a Manchego juhsajt, a vargánya gomba vagy a Grana Padano sajt.

A sajt és a bor fogyasztása évszázadok óta összekapcsolódik. A termék küldetése, hogy hozzájáruljon a minőségi borfogyasztás elterjedéséhez. Ehhez neves és feltörekvő magyar borászok is csatlakoztak: a termékek csomagolásán egy-egy inspiráló gondolatot olvashatunk többek között az Árvay Családi Pincészet és a Borbély Családi Pincészet borászaitól.

A csomagolás minimál stílusa, elegáns megjelenése szembetűnő, ugyanakkor egyszerű, így remekül közvetíti a prémium minőséget. A dobozok egyedi formavilága a snack fő alkotóelemére, a sajtra utal. A tervezéskor szem előtt kellett tartanunk, hogy a csomagolásba egy nassolnivaló kerül, így a praktikum és a funkcionalitás is alapvető elvárás volt.

A Kreatív Vonalakra azért esett a választásunk, mert hittük, hogy általuk világszínvonalú arculatot és csomagolást kaphatnak termékeink. A közös munka során bebizonyosodott számunkra, hogy értik küldetéstudatunkat; innovatív módon, pontosan, lépésről, lépésre dolgozták ki a logót, arculatot, csomagolást és a weblapot. Minden tükrözi a személyiségünket. Nagy segítség, hatalmas élmény volt a csapattal való együttműködés. Az ÉV CSOMAGOLÁSA díj pedig hab volt a tortán, amivel termékünk „vitorlát” kapott. Köszönjük!

Horváth János, ügyvezető Horváth János, ügyvezető
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Design és Kreatív kategória 2019
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny
Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny Év legjobb csomagolása díj, Élelmiszer kategória I. helyezés 2015

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<