Kreatív Vonalak

Virágbéke

www.viragbeke.hu

A Virágbéke egy újhullámos, díjnyertes mézmanufaktúra, amely 2022-ben debütált. A márka mind termékkínálatban, mind megjelenésében különbözik a hagyományos mézektől.

Már a logó is formabontó módon, egy kihajtott füles megjelenést kapott, ami rögtön megragadja a figyelmet. A termékcsaládokhoz használt intenzív színek pedig dinamikussá teszik a megjelenést. Minden terméken egy-egy archív kép látható az 1920-60-as évekből. Ezek a képek inspirálták a címkéken megjelenő fiktív történeteket, amelyek hol viccesek, hol érzelmesek, hol elgondolkodtatóak. Az indokolatlannak tűnő terméknevet és a régi fotót mesterien fűzik össze az elmesélések, akárcsak az internetes mémeknél.

A koncepció központi célja tehát, hogy a termék izgalmas, szerethető legyen. Ezáltal élménnyé tehetjük a termékek felfedezését.

A Virágbéke már számos nemzetközi díjat bezsebelt méztermékeivel. A 2022 nyarán elnyert Great Taste Awards csillagok mellett a 2022-es London Honey Awards-on az elérhető legmagasabb elismerést, a PLATINA minősítést kapta a Virágbéke repce krémméze, a BIO Hortobágyi vadvirágméze pedig ARANY minősítést nyert el. Díjnyertes a méhészet gesztenyeméze és akácméze is, amelyek az idei Dubai International Taste Awards EZÜST minősítését nyerték el.

Wolda
Wolda Nemzetközi arculat- tervezési díj 2022 ezüst
RGB Design Award
RGB Design Award Csomagolás kategória döntő

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<