Kreatív Vonalak

brosúra / katalógus

Offline kommunikációnkat, az értékesítést sok esetben egy partnernek, érdeklődőnek adható brosúra, katalógus, vagy magazin is kiválóan tudja támogatni. Főként akkor, ha az vizuális- és kommunikációs stílusunkhoz is idomul.

Miért jó a brosúra, katalógus?

Az online eladások virágzása mellett sokan nem is gondolják, hogy egy nyomtatott brosúrának, katalógusnak még mindig van létjogosultsága a piacon. Pedig a ritkább, kézzel fogható anyagok ma is nagyobb figyelmet képesek kiharcolni maguknak. Egy profi, igényes, informatív termékkatalógus, brosúra megfelelően kiegészítheti az online értékesítési stratégiát is.

Amennyiben céged rendszeresen személyesen is értékesíti termékeit, szükségessé válhat olyan sales eszközök használata, melyek segítik az értékesítést, alátámasztják az értékesítő mondanivalóját, segítséget nyújtanak a cége megítélésében. Ezen sales eszköztár egyik legalapvetőbb eleme a céges brosúra vagy katalógus. Sok esetben ez az a felület, amelyen bemutathatjuk a céget, annak tevékenységét és fő értékeit.

Milyen brosúrát, katalógust tervezünk?

A hagyományostól eltérő, értékesítést segítő, marketing szemléletű anyagokat tervezzünk, amelyek egyszerre hatékonyak és szépek. A lehetséges vevő döntése előtt átlapoz, amely segítheti a döntésében, meggyőzheti arról, hogy céged a megfelelő választás a problémájára.

Fontos, hogy profi fotókkal dolgozzunk, és kellő mértékű személyességet vigyünk az anyagokba – még a legegyszerűbb termékkatalógusnak sem csupán a fő termékeket mutatjuk be. A fotókon érdemes szerepeltetni a célcsoport tagjait reprezentáló személyeket is. A termékeket élethelyzetekbe helyezzük, megmutatjuk használat közben is. Hiszen egy katalógusnak és brosúrának nem kell feltétlenül száraznak vagy unalmasnak lennie, sőt: szórakoztató és edukáló tartalmakkal is színesíthetjük.

Brosúra tervezését csak azon ügyeleinknek vállalunk, akiknek az arculatát cégünk tervezi, vagy tervezte.

arculattervezési áraink

Céges arculat tervezése

Kisarculati elemek (logó, névjegy, email aláírás) tervezése

250.000 Ft + Áfa

Logótervezés

Vektoros logó tervezése

220.000 Ft + Áfa

Csomagolástervezés

Termékcsomagolás koncepció tervezése

250.000 Ft + Áfa

Brosúra tervezés

12-16 oldalas brosúra grafikai tervezése

90.000 Ft + Áfától

Kabala tervezés

Kabalafigura grafikai tervezés

250.000 Ft + Áfa

Közös sikereinkeredményeink

Év Honlapja

Év Honlapja

47x Év Honlapja díj
2007 - 2019 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

39x Marketing Diamond díj,
Év ügynöksége díj 2019
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany díj
3x Bronz díj
3x Kiválósági díj
logó és arculat kategóriákban
2018 - 2019 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

MagyarországON

MagyarországON

3x MagyaroszágON
turisztikai kommunikációs díj

A szakmán innen és túlkreatív blog

#hír#márkastratégia

Megálmodtunk és megvalósítottunk valami egészen újat Debrecenben. Szerettünk volna egy olyan üzleti estet, ami célzottan az inspirációról szól. Ami elsősorban nem a...

tovább »
#arculattervezés#hír

A hazai szakmai díjakat évek óta nagyon fontos fokmérőként kezeljük. Ez az idén sem volt másképp, de ezúttal új terepen is szerettünk...

tovább »
#hír

Hatalmas megtiszteltetésként egy nagyon szűk üzleti körbe választottak be minket. Kisvállalkozás kategóriában a zsűri Üzleti Etikai díjra érdemesnek ítélte meg tevékenységünket, és...

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<