Ismét megmérettünk, ezúttal új terepen: a MagyarországON turisztikai kommunikációs versenyre neveztük be három munkánkat. A díjátadót az A38 hajón tartották meg június 20-án.

A 70 beadott turisztikai pályázatból mindössze 33 jutott a shortlistre, köztünk a 3 beadott munkánk.Az este nagyon szépen zárult a számunkra: mindhárom ügyfelünk márkája el tudott hozni egy-egy díjat.

Az egyik díjat (bronz minősítéssel) az Újfehértón formálódó igazi különleges helyszín, a Zsindelyes Cottage esküvői kommunikációja nyerte. (zsindelyeseskuvo.hu). A cottage vezetője igazán nagyszerű munkát végez, úgyhogy biztosak vagyunk benne, hogy hallani fogtok még erről a helyről. A második, immár arany minősítésű díjat a Good Spirit Whisky Bar nyerte. Sok más elismerés után kapta ezt a díjat a bár. Ez is mutatja, hogy milyen különleges helyszínt alkottak meg vele Budapest szívében. Örülünk, hogy a közös munkánk is méltón képviseli ezt a színvonalas helyet. A harmadik, szintén arany elismerést Debrecen kulturális büszkesége, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ kapta. Az Év honlapja díj után egy újabb klassz elismerése ez a honlapon végzett közös munkánknak.