Kreatív Vonalak

Gere Pékség

www.gerepekseg.hu

A 82 éves múltra visszatekintő Gere Pékség a kezdetek óta családi vállalkozásként működik, vezetését tavaly vette át a család harmadik generációja. A generációváltás magával hozta az arculati és internetes megújulást is.

Feladatunk a Gere Pékség honlapjának megújítrása volt. Az oldal megalkotása során fontos szempont volt, hogy átadjuk a Gere család szakmai elhivatottságát és alázatát, mindezt modern köntösben, az új arculathoz igazodva. Nem egy termékközpontú oldalt szerettünk volna létrehozni, hanem átadni a nagy múlttal rendelkező, de a korral haladó szakmai tudást és az ebből eredő minőséget, valamint péksütemények iránti szeretetet, némi személyességgel fűszerezve. Amennyire lehetséges, átadni a frissen sült kenyér illatát.

A honlaphoz kapcsolódóan ezért nagyszabású fotózást tartottunk, mind a termékekről mind a pékség életéről. A honlapon megismerhetjük a Gere család küldetését, a blogban olvashatjuk beszámolóikat.

Év honlapja
Év honlapja Kereskedelem kategória 2018

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<