Kreatív Vonalak

Snappy Photobox

www.snappy.hu

A Snappy Photobox egy újszerű fotókabin, ahol egy állványzatra szerelt érintőképernyő biztosítja a modern és egyszerű kezelhetőséget.

A szolgáltatás jellegéből adódóan kiemelten fontos a vizualitás, így egyértelmű volt, hogy profi imázsképekre és egy hangulatos imázsvideóra is szükségünk van, amelyekben a fő célcsoport mutatja be a gép használatát. A honlap saját blogjában szintén az esküvőre készülő párokat látja el jótanácsokkal. Fontos volt, hogy az oldal szövegezését is közvetlen, szimpatikus hangnem jellemezze, ehhez a hatáshoz a főoldalról is elérhető személyes bemutatkozás is hozzájárult.

Az oldal egyik legfontosabb része a “Fotótár” menüpont, ahol az ügyfelek jelszóval védett galériákban érhetik el az elkészült fotókat.

A weboldal vizuális megjelenésében szorosan követi az aktuális webtrendeket: nagy képek, szellős elrendezés, és természetesen reszponzív kialakítás jellemzi.

Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2018, 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<