Kreatív Vonalak

Reflexshop

www.reflexshop.hu

A Reflexshop webáruházában és budapesti üzletében forgalmaz különleges termékeket a szabadidő aktív és kreatív eltöltésére, például yo-yókat, kendamákat, ügyességi játékokat, logikai játékokat. Nem csupán kereskedő cég, hanem izgalmas márkák hazai képviselője, akinek célja, hogy az általa forgalmazott innovatív termékeket országszerte elérhetővé tegye. Alapelve, hogy csak olyan játékokat, eszközöket válogat be kínálatába, amelynek mindegyikében ott van egyfajta „hűha-élmény”, amely a felnőtt vásárlókból is előcsalogathatja a gyereket.

Ehhez egy izgalmas, az Y és Z generációt egyaránt megszólító, fiatalos arculatot alkottunk meg. A honlap kialakításakor a legfontosabb szempont volt, hogy ne csupán egy jól működő webáruházat hozzunk létre, hanem egy olyan felületet is, amely alkalmas arra, hogy folyamatosan inspirálja, lelkesítse az oda látogatókat.

A Kreatív Vonalak egy profi és hatékony csapat, melyet globális szemléletmód és az ügyfél fejével való gondolkodás jellemez. Az ügyfél területén nem csak felületesen tájékozódnak, hanem egyfajta szakértővé válnak. Nem sablonokkal dolgoznak, hanem alaposan leásnak a témába, például a konkurensek elemzése során. A legjobb talán az, hogy nem rövidtávú eredményeket akarnak, hanem hosszú távon, stratégiában gondolkoznak.

Ádám Attila, ügyvezető Ádám Attila, ügyvezető
Országos Marketing Gyémánt Díj
Országos Marketing Gyémánt Díj Márkaépítés kategória 2016, 2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<