Kreatív Vonalak

MODEM

www.modemart.hu

A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ egy olyan nemzetközi kapcsolódású kulturális intézmény, amelynek két fő profilja van: a XX. század legjelentősebb hazai és nemzetközi képzőművészeti teljesítményeinek bemutatása, valamint a kortárs képzőművészet és vizuális kultúra aktuális irányzatainak, progresszív törekvéseinek, legjelentősebb hazai és nemzetközi képviselőinek reprezentatív megjelenítése. Kelet-Közép-Európa egyik legjobb infrastrukturális adottságokkal bíró, legnagyobb egybefüggő kiállítóterével rendelkező korszerű intézményeként a MODEM a következő évek során nemcsak a kortárs képzőművészeti szcéna, de az egész kulturális színtér megkerülhetetlen szereplője. A művészeti központ alkalmas arra, hogy azt is reprezentálja: a kultúra nemcsak egy-egy intézmény, de az egész város számára kiemelten fontos.

Feladatunk a művészeti központ honlapjának teljes újratervezése volt, mely képes interaktív módon kezelni a MODEM-ben zajló kiállításokat, programokat.

A dizájn kitűnően ötvözi a művészi eleganciát és a letisztultságot. Gyors és egyszerű navigáció jellemzi az oldalt, az egyes események részleteihez pár másodperc alatt eljuthatunk, illetve a naptár segítségével könnyen találhatunk magunknak igényes kultúrprogramot.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év Honlapja
Év Honlapja Kultúra kategória 2017

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<