Kreatív Vonalak

Panacea Online Patika

www.panaceaonlinepatika.hu

A Panacea Gyógyszertár, amelyet 1994-ben alapítottak Szombathelyen, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy megbízható webpatikát hozzon létre.

A honlap legfontosabb része az online panaszkezelés menü, melyben a látogatók a kategóriákba sorolt problémák mentén megtalálhatják a gyógyuláshoz szükséges gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket. Emellett azokra is gondolnunk kellett, akik nem konkrét problémával érkeznek az oldalra, például a kismamák, utazás előtt állók. Ők logikus, átlátható termékkategóriákba sorolva találhatják meg a megfelelő készítményeket.

Mivel az egészségügy területén a bizalomépítés talán a legfontosabb feladatok közé tartozik, a személyesség kiemelt szerepet kapott a honlapon. A fotók nagy részéről a patika dolgozói köszönnek vissza, a “Rólunk” menüben minden kolléga neve és fotója szerepel.

A honlap vizuális megjelenését illetően “tiszta”, de nem rideg hatásra kellett törekednünk – ehhez letisztult, magazinszerű elrendezést választottunk. A honlap 2016-ban elnyerte az Év Honlapja díjat.

Egy nagyon szép, letisztult, ugyanakkor informatív honlap. OTC termékek eladására specializálódott webshop, amelyről a zsűri egyhangúlag úgy gondolta, hogy mintaként mutatható fel a nagyközönség számára. Ez a vadonatúj honlap lett az Év Honlapja.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év Honlapja
Év Honlapja Egészségügy kategória 2016

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<