Kreatív Vonalak

honlap

A jó honlap beleillik a cég vizuális megjelenésébe, egyértelműen vezeti a látogatót a kitűzött cél felé és megad számára minden szükséges információt a döntéshez. Követi a webergonómiai szempontokat, kényelmesen használható, mégsem sablonos. A honlapunk akkor lesz igazán jó, ha már a tervezés szakaszában pontosan tudjuk, mit akarunk elérni vele.

A honlap egy következmény

A honlap fontos eleme az online kommunikációnak, de nem feltétlenül hasznos mindenkinek. Ha nem tudjuk megfogalmazni, hogy kik vagyunk és mit akarunk a világtól, nem tudunk jó ajánlatot adni leendő ügyfeleinknek, akkor a honlap csak abban segít, hogy terjessze rossz hírünket. Ideális esetben egy jó arculat, átgondolt stratégia és marketing után következik a honlap tervezése, amely már az előre kitalált, felépített stratégiát tükrözi modern, letisztult, profi köntösben.

És ha mobilon nézik a honlapom?

Reszponzív tervezés

A látogatók, ha eljutnak egy oldalra akkor az első kérdés amire villámgyorsan választ szeretnének kapni: Jó helyen járok-e? Néhány másodperc áll rendelkezésre csupán, hogy tudassuk a látogatókkal, hogy mire számíthatnak honlapunkon. Ez a hatás hatványozottan igaz akkor, ha mobil eszközökről keresik fel oldalunkat. Ott végképp nincs arra idő, hogy még azzal is bajlódjanak az emberek, hogy olvasható méretűre próbálják igazítani a tartalmat, ami nem is biztos, hogy releváns számukra. Míg jó pár éve egy megfontolandó „funkció” volt a mobil eszközökre való optimalizálás, mára a reszponzivitás szinte megkerülhetetlen.

Honlaptervezés lépései

1. Szerkezeti terv

Előre egyeztetett cél alapján készítjük el a honlap szerkezeti tervét. Ez tartalmazza a funkciók és a tartalmi blokkok vázát. Bemutatja, hogy milyen oldalakból fog állni a honlap, és ezek hogyan épülnek egymásra.

2. Grafikai látványterv

Az elfogadott szerkezeti terv alapján elkészítjük a honlap látványtervét, amely már az arculathoz illeszkedik és tartalmazza a grafikai elemeket is. Konkrét tervet (hacsak a szerződés másképpen nem rendelkezik) a nyitóoldalra készítünk. A további tartalmi oldalak a nyitólapi megjelenés alapján kerülnek kialakításra. Ha a látványterv elfogadásra került, akkor következhet a kódolás. Ha az nem megfelelő, akkor módosításra is van lehetőség, egy alkalommal pedig akár a teljes újratervezés is kérhető.

3. Programozás, kódolás

A látványterv elfogadása után megkezdjük annak kódolását (sitebuild), valamint a honlap hátterében futó tartalomkezelő rendszer beüzemelését (WordPress), mely majd lehetőséget ad az egyszerű és gyors adminisztrációra. Az oldal kinézetét érintő módosításokra a látványterv elfogadását követően már csak korlátozott mértékben van lehetőség, nagyobb módosítások egyedi megbeszélés és árajánlat alapján történhetnek.

4. Tartalomfeltöltés

Az oldal elkészítése tartalmazza az indulási tartalmak feltöltését is 5 óra munkamennyiségben, melyre a programozást követően kerül sor. A honlapszövegeket alapesetben a megrendelő biztosítja, de korlátozott mértékben mi magunk vállalunk szövegezést ügyfeleinknek, amiről bővebben ide kattintva olvashatsz.

5. Ellenőrzés és tesztelés

A tartalomfeltöltést követően éri el a honlap végleges formáját. Az indítást azonban megelőzi egy zárt tesztidőszak, mely során ellenőrizzük az oldal funkcióit, működését. Ekkor kerül beüzemelésre a honlap látogatottságát mérő statisztikai rendszer is (Google Analytics), valamint elvégzünk egy alapszintű keresőoptimalizálást is.

6. És a honlap elindul!

A tesztidőszak lezárásával megtörténik a honlap nyilvánossá tétele. Az indulás után egy hónapig kiemelt figyelmet fordítunk a honlap működésére, és az esetlegesen észrevétlen maradt, az aktív használat során felszínre került hibák javítására.

7. Admin oktatás

Kiemelten fontos számunkra, hogy meg is tanítsunk ügyfeleinknek a honlapjuk használatát. Ezért admin oktatást tartunk személyesen, vagy Skype-on, ahol a kezelőfelület és a funkciók bemutatásával ők maguk is képesek lesznek honlapjukat hosszú távon fenntartani, frissíteni.

honlaptervezési áraink

Céges bemutatkozó honlap reszponzív tervezéssel

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva, tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

1.490.000 Ft + Áfa-tól

Webáruház reszponzív tervezéssel

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva, tartalomkezelő és webáruház rendszer beüzemelésével

2.490.000 Ft + Áfa-tól

Egyedi webáruház Shoprenterhez

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva

1.550.000 Ft + Áfa

Egyedi webáruház Shoprenterhez stratégiai tervezéssel, arculattal

Arculat és stratégiai tervezéssel kiegészített egyedi grafikai tervezés, mobilra, tabletre optimalizálva

2.100.000 Ft + Áfa

Közös sikereinkeredményeink

Design Toplista

Design Toplista

3. helyezés az Apex Kreatív
Design Toplistán 2022, 2021

Év Honlapja

Év Honlapja

75x Év Honlapja díj
2007 - 2023 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

81x Marketing Diamond díj,
5x Év ügynöksége díj 2022-2019, 2017
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

27x Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany, 5x Ezüst, 9x Bronz
és 12x Kiválósági díj
új arculat és redesign kategóriákban
2018 - 2023 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

A szakmán innen és túlkreatív blog

#hír#honlaptervezés

Eljött idén is a nagy megmérettetés számunkra, ahol a szakmai zsűrire bízzuk, hogy ítélje meg, milyen munkát végeztünk. Ezúttal az Országos Marketinggyémánt...

tovább »
#hír#honlaptervezés

Önnek is gondot okoz, hogyan, mivel jelenjen meg az interneten? Hisz ez az egész egy idegen terep, más szabályokkal, más lehetőségekkel, másképp...

tovább »
#hír#honlaptervezés

A honlapunk elkészültét követően azt is gondolhatnánk, hogy nyugodtan hátradőlhetünk a karosszékben, és nyugodtan várhatjuk a jobbnál jobb eredményeket, az új vásárlókat....

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<