Kreatív Vonalak

marketing-
stratégia

A marketingstratégiai tervezés fázisban választjuk ki azokat az online és offline eszközöket, csatornákat melyek alkalmasak a célcsoporttal történő rendszeres kommunikációra, a márkaépítésre, a vevőszerzésre és megtartásra, vevői kötődés kialakítására és rajongóvá tételére.

Miért a marketingstratégia?

Minden cégnél kulcsfontosságú, hogy kellő mennyiségű ügyfele legyen, ezért sem mindegy, hogy milyen eszközökkel és mennyire tudatosan szólítjuk meg őket.

Mit tartalmaz?

Fontos, hogy a tervezés, a stratégia és az érvek megtalálására és azok priorizálására vonatkozik, nem konkrét kampányok vagy hirdetések szövegezésére.

Kiemelten foglalkozunk az ügyfélszerzésre vonatkozó kérdésekkel. Amennyiben a célcsoport még nincs pontosan meghatározva, vagy kidolgozatlan szegmentálási lehetőségei vannak, azokat is ekkor határozzuk meg. Ezen a ponton választjuk ki a szegmenseknek szóló üzenetek eszközeit és csatornáit is.

Amennyiben az ügyfélszerzés már jelenleg is folyamatos és elegendő számú, a problémát inkább a rossz ügyfelek kiszűrése, és a jó ügyfelek megtalálása jelenti. Ebben az esetben meghatározzuk az ideális ügyfél profilját és olyan szűrési lehetőségeket keresünk a kiválasztott csatornákra, melyeken „fennakadnak” a nem ideális ügyfelek.

Amikor megvan, hogy kit és milyen felületen keresztül szólítunk meg, akkor válik kulcsfontosságúvá, hogy mit mondjunk nekik. Ezen a ponton szedjük csokorba, milyen érveink vannak arra vonatkozóan, hogy a potenciális vevőt meggyőzzük. Vannak iparágak, ahol ez több lépcsőben történhet, első körben csak érdeklődőket szerzünk. Másoknál közvetlenül törekedhetünk a vásárlás ösztönzésére.

A szolgáltatás 3 alkalmas – egyenként 1,5-2 órás – egyeztetést, tanácsadást tartalmaz.

A márkastratégiai szolgáltatásunk előfeltétele a Céges helyzetelemzés.

stratégiai tervezési áraink

Honlapstratégia

A honlap szerkezetének és működésének marketingszempontú közös megtervezése

290.000 Ft + Áfa

Márkaesszencia

A márka küldetésének, vonzó üzenetének és sztorijának kidolgozása

290.000 Ft + Áfa

Marketing stratégia

Online és offline eszközök meghatározása, kiválasztása, melyek alkalmasak a célcsoporttal történő rendszeres kommunikációra

290.000 Ft + Áfa

Villám marketing konzultáció / Óradíjas tanácsadás

1-2 órás helyzetértékelő marketing tanácsadás

30.000 Ft + Áfa / óra

Facebook stratégia

Saját Facebook kommunikációs stílus kialakítása, témajavaslatok megalkotása, 5 db mintabejegyzés megírása, 1 órás oktatás a Facebook használatáról és hirdetések kezeléséről, hirdetési mix kialakítása

290.000 Ft + Áfa

Google Ads stratégia

Az Google Ads a Google saját fejlesztésű hirdetőrendszere, a stratégia során megvizsgáljuk a hirdetési lehetőségeket és elindítjuk az meghatározott hirdetéseket

290.000 Ft + Áfa

Névadás

Egy jól megválasztott márkanévvel egyedi és találó, ezért könnyen megjegyezhető és azonnal meg is különböztethet minket a piac hasonló szereplőitől.

300.000 Ft + Áfa

Szlogenadás

Előfordul, hogy a név mellé egy jól csengő szlogenre is szükségünk van, mely magyarázza és támogatja a márkanevet, a tevékenységet.

300.000 Ft + Áfa

Szövegírás

Marketing szövegírás honlaphoz, brosúrához (min. 5 - 10 óra)

15.000 Ft + Áfa / óra

Közös sikereinkeredményeink

Design Toplista

Design Toplista

3. helyezés az Apex Kreatív
Design Toplistán 2022, 2021

Év Honlapja

Év Honlapja

67x Év Honlapja díj
2007 - 2022 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

69x Marketing Diamond díj,
Év ügynöksége díj 2022 - 2019
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany díj, 5x Ezüst díj
7x Bronz díj
10x Kiválósági díj
logó és arculat kategóriákban
2018 - 2022 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

A szakmán innen és túlkreatív blog

#hír#márkastratégia

Megálmodtunk és megvalósítottunk valami egészen újat Debrecenben. Szerettünk volna egy olyan üzleti estet, ami célzottan az inspirációról szól. Ami elsősorban nem a...

tovább »
#arculattervezés#hír

A hazai szakmai díjakat évek óta nagyon fontos fokmérőként kezeljük. Ez az idén sem volt másképp, de ezúttal új terepen is szerettünk...

tovább »
#hír

Hatalmas megtiszteltetésként egy nagyon szűk üzleti körbe választottak be minket. Kisvállalkozás kategóriában a zsűri Üzleti Etikai díjra érdemesnek ítélte meg tevékenységünket, és...

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<