Kreatív Vonalak

honlap

Ahhoz, hogy hitelesen be tudjunk mutatkozni a potenciális érdeklődőknek, népszerűsíthessük termékeinket, megismertessük velük szolgáltatásainkat, a honlap adja a legnagyobb felületet és szabadságot.

Egy honlap tervezése során a lehetőségek tárháza végtelen, ám nem szabad szem elől téveszteni, hogy mi is az elsődleges célunk. Ez lehet pusztán az informálás, de akár az árajánlatkérés biztosítása, vagy az online értékesítés is. Fontos különbségek ezek, hiszen ha más célcsoportot szeretnénk kiszolgálni, akkor ők más céllal érkeznek majd honlapunkra, ezért törvényszerű, hogy máshogy is kell bánnunk velük, mást kell adnunk számukra.

Miért jó
velünk dolgozni?

 

Előremutató megoldásokban gondolkozunk

Minden esetben egy modern honlap kialakítására törekszünk, amely előremutató, profizmust kelt és letisztult vizualitást tükröz.

Fehér lapról indulva adunk pontos választ

Minden honlaptervezést fehér lapról indítunk. Nem sablonokból építkezünk, hanem az ügyfelekkel együtt gondolkodva alkotjuk meg a stratégiát, ami megfelel a marketing céljaiknak.

Teljes támogatást nyújtunk

Teljes támogatást nyújtunk a honlapokhoz, ha mi biztosítjuk a tárhelyet is, de segítünk a domain név foglalásában is.

Nyílt forráskóddal dolgozunk

Nyílt forráskódú rendszerben (WordPress) dolgozunk azért, hogy ha arra van igény, továbbfejleszthető, könnyen átadható legyen a honlap.

honlaptervezés

honlaptervezés

Az online jelenét manapság már alapvető elvárás. Egy profin megtervezett honlap az egyik legfontosabb kommunikációs eszköze a cégeknek, hiszen ha tudatosan, a célközönség számára van felépítve, az értékesítés egyik legerősebb csatornájává válhat.

honlaptervezés

Weboldala ma már szinte minden cégnek van, de igazán jó honlapja csak nagyon keveseknek. Egy jó céges honlap átgondolt stratégiára épül, és kellően egyedi. Ezáltal megtöbbszörözheti a forgalmát, erősebbé teheti a márkát a piacon.

tovább »

webáruház tervezés

Egy webáruház akkor működik hatékonyan, ha értékesít, bevételt termel, valamint vásárlói közösséget épít a cég köré. Ehhez azonban már a tervezés során figyelembe kell venni az iparági sajátosságokat és a vevői szokásokat is.

tovább »

Shoprenter egyedi grafika

A webáruház tervezésének is a stratégiai gondolkodás az első lépése. Sokszor nem elegendő, hogy van egy jól működő webáruházunk, tele vásárlást elősegítő funkciókkal, hiszen ez a versenytársaknak is lehet.

tovább »

honlap grafikai tervezés

Tévedés azt gondolni, hogy egy honlap kinézete, grafikai megjelenése csupán a dizájnból áll. Legalább ekkora szerepet kap az ergonómia és a funkcionalitás is. Hiszen hiába néz ki jól a weboldalunk, ha nem egyértelmű, hogy hogyan kell használni.

tovább »

honlapstratégia

A honlapstratégia során arra keressük a választ, hogy milyen információkat, milyen gondolatmenetben és sorrendben kell átadunk a honlap látogatóinak ahhoz, hogy a leghatékonyabban ki tudjuk szolgálni igényeiket. Így nem csak a honlap használata lesz kézenfekvő a célcsoport számára, de a böngészési élményt is fokozhatjuk.

tovább »

szövegírás

Mindenki érzelmi alapon dönt. Ezért is meghatározó, hogy miként szólítjuk meg célcsoportunkat, milyen stílusban kommunikálunk velük, mennyire tudjuk inspirálni őket. Az is fontos, hogy mi kerül az apróbetűs részekhez, hiszen az emberek legalább 30%-a azt is végigolvassa.

tovább »

honlaptervezési áraink

Céges bemutatkozó honlap reszponzív tervezéssel

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva, tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

1.490.000 Ft + Áfa-tól

Webáruház reszponzív tervezéssel

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva, tartalomkezelő és webáruház rendszer beüzemelésével

2.490.000 Ft + Áfa-tól

Egyedi webáruház Shoprenterhez

Egyedi grafikai tervezéssel, mobilra, tabletre optimalizálva

1.550.000 Ft + Áfa

Egyedi webáruház Shoprenterhez stratégiai tervezéssel, arculattal

Arculat és stratégiai tervezéssel kiegészített egyedi grafikai tervezés, mobilra, tabletre optimalizálva

2.100.000 Ft + Áfa

Közös sikereinkeredményeink

Design Toplista

Design Toplista

3. helyezés az Apex Kreatív
Design Toplistán 2022, 2021

Év Honlapja

Év Honlapja

75x Év Honlapja díj
2007 - 2023 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

81x Marketing Diamond díj,
5x Év ügynöksége díj 2022-2019, 2017
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

27x Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany, 5x Ezüst, 9x Bronz
és 12x Kiválósági díj
új arculat és redesign kategóriákban
2018 - 2023 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

A szakmán innen és túlkreatív blog

#hír#honlaptervezés

Eljött idén is a nagy megmérettetés számunkra, ahol a szakmai zsűrire bízzuk, hogy ítélje meg, milyen munkát végeztünk. Ezúttal az Országos Marketinggyémánt...

tovább »
#hír#honlaptervezés

Önnek is gondot okoz, hogyan, mivel jelenjen meg az interneten? Hisz ez az egész egy idegen terep, más szabályokkal, más lehetőségekkel, másképp...

tovább »
#hír#honlaptervezés

A honlapunk elkészültét követően azt is gondolhatnánk, hogy nyugodtan hátradőlhetünk a karosszékben, és nyugodtan várhatjuk a jobbnál jobb eredményeket, az új vásárlókat....

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<