Kreatív Vonalak

stratégia

Márka akkor tud épülni, ha a vállalat mind kommunikációjában, mind tevékenységében hiteles és következetes. Ez az, ami megkülönböztetheti a konkurensektől, ami miatt egyszerre lehet izgalmasan vonzó és racionálisan jó választás.

Szeretnéd, ha úgy gondolnának cégedre, mint iparága legjobb választására? Ehhez gyakran kevés a minőségi termék vagy szolgáltatás. Azok a cégek, amelyek sikerrel szólítják meg a potenciális vevőket, és amelyek képesek elérni, hogy az ő terméküket vagy szolgáltatásukat válasszák a vásárlók, valódi márkát építettek. A márkában rejlő erő kelt rajongást a termék vagy szolgáltatás iránt, és ez teszi lehetővé a hosszú távú elköteleződést a vásárló részéről.

Hogyan érheted el ezt a saját céged esetében? A márkastratégiai szolgáltatásaink azok, melyek lépésről-lépésre hozzásegíthetik vállalkozásodat ahhoz, hogy a vásárló fejében a legjobb választásként jelenhess meg, és meg is tartsd ezt a pozíciót.

Nem az a fontos, hogy mindenkivel megismertessük cégedet, hanem az, hogy a megfelelő emberekhez juttassuk el a megfelelő üzenetet. Ehhez az átgondolt stratégia a kulcs, melyet aztán a profi céges arculat és a honlap tervezésénél is mindvégig szem előtt tartunk. Merj egyedi lenni, építsük fel együtt céged márkáját!

Miért jó
velünk dolgozni?

 

Tudatosan építünk márkákat

Nem mindegy milyen üzenet kerül a zászlónkra, milyen elvek mentén és stílus szerint kommunikálunk, hiszen ez is meghatározza a márkánk identitását. A stratégiai tervezés során ezeket is definiáljuk.

Biztos alapokat adunk

Márka akkor tud hitelesen és következetesen épülni, ha az biztos alapokon nyugszik. Ezeket az alapokat tervezzük meg. Többek között azt is, hogy mit képviseljen a márka a termékekkel, szolgáltatásokkal, mit üzenjen a világnak, a vásárlóknak, milyen legyen a kommunikációs stílusa.

Hiszünk a márka erejében

Tudatos márkaépítéssel sokkal hatékonyabban szólíthatjuk meg a célcsoport, könnyebben megjegyezhetővé válhatunk, és profi, összeszedett képet festhetünk magunkról. A valódi márkák erővel bírnak piacukon, melyekhez könnyebb kötődni, melyekért szívesebben rajongunk.

márkastratégia szolgáltatások

márkastratégia szolgáltatások

márkaesszencia

Rendkívül meghatározó, hogy miként tudjuk megszólítani célközönségünket, vevőinket. Nem mindegy, mit üzenünk számukra, miért érdemes minket választaniuk. A márkaesszenciával tudatossá tesszük a cég bemutatkozását, képviselt értékeinek és stílusának meghatározásával.

tovább »

honlapstratégia

A honlapstratégia során arra keressük a választ, hogy milyen információkat, milyen gondolatmenetben és sorrendben kell átadunk a honlap látogatóinak ahhoz, hogy a leghatékonyabban ki tudjuk szolgálni igényeiket. Így nem csak a honlap használata lesz kézenfekvő a célcsoport számára, de a böngészési élményt is fokozhatjuk.

tovább »

marketing-
stratégia

A marketingstratégiai tervezés fázisban választjuk ki azokat az online és offline eszközöket, csatornákat melyek alkalmasak a célcsoporttal történő rendszeres kommunikációra, a márkaépítésre, a vevőszerzésre és megtartásra, vevői kötődés kialakítására és rajongóvá tételére.

tovább »

óradíjas
tanácsadás

Ha olyan marketing jellegű kérdések foglalkoztatnak, melyeket a márkastratégiai szolgáltatások nem, vagy csak érintőlegesen ölelnek fel, óradíjas tanácsadásunkat ajánljuk. Ekkor az általad hozott kérdéseket, dilemmákat tudjuk átbeszélni, ezekhez tudunk szakmai tanácsot adni.

tovább »

Facebook
stratégia

Egyre nagyobb a zaj a közösségi csatornákon, ezért is különösen fontos, hogy miként kommunikálunk a márkánkkal. Ha tudatosak, stílusosak tudunk lenni egy átgondolt, megtervezett kommunikációs stratégiával, hitelessé és megbízhatóvá válhatunk, közösséget építhetünk.

tovább »

Google Ads stratégia

Az emberek jelentős része a netről szereti begyűjteni a vásárlási döntéshez szükséges információkat, sokan pedig magát a vásárlást is itt bonyolítják. Ezért is fontos, hogy honlapod a Google találati lista elején helyezkedjen el. Ads kampánytervezéssel és lebonyolítással ez sokkal hatékonyabban érhető el.

tovább »

névadás, szlogenadás

Egy jól megválasztott márkanévvel egyedi és találó, ezért könnyen megjegyezhető és azonnal meg is különböztethet minket a piac hasonló szereplőitől. Előfordul, hogy a név mellé egy jól csengő szlogenre is szükségünk van, mely magyarázza és támogatja a márkanevet, a tevékenységet.

tovább »

szöveg-
írás

Mindenki érzelmi alapon dönt. Ezért is meghatározó, hogy miként szólítjuk meg célcsoportunkat, milyen stílusban kommunikálunk velük, mennyire tudjuk inspirálni őket. Az is fontos, hogy mi kerül az apróbetűs részekhez, hiszen az emberek legalább 30%-a azt is végigolvassa.

tovább »

stratégiai tervezési áraink

Honlapstratégia

A honlap szerkezetének és működésének marketingszempontú közös megtervezése

290.000 Ft + Áfa

Márkaesszencia

A márka küldetésének, vonzó üzenetének és sztorijának kidolgozása

290.000 Ft + Áfa

Marketing stratégia

Online és offline eszközök meghatározása, kiválasztása, melyek alkalmasak a célcsoporttal történő rendszeres kommunikációra

290.000 Ft + Áfa

Villám marketing konzultáció / Óradíjas tanácsadás

1-2 órás helyzetértékelő marketing tanácsadás

30.000 Ft + Áfa / óra

Facebook stratégia

Saját Facebook kommunikációs stílus kialakítása, témajavaslatok megalkotása, 5 db mintabejegyzés megírása, 1 órás oktatás a Facebook használatáról és hirdetések kezeléséről, hirdetési mix kialakítása

290.000 Ft + Áfa

Google Ads stratégia

Az Google Ads a Google saját fejlesztésű hirdetőrendszere, a stratégia során megvizsgáljuk a hirdetési lehetőségeket és elindítjuk az meghatározott hirdetéseket

290.000 Ft + Áfa

Névadás

Egy jól megválasztott márkanévvel egyedi és találó, ezért könnyen megjegyezhető és azonnal meg is különböztethet minket a piac hasonló szereplőitől.

300.000 Ft + Áfa

Szlogenadás

Előfordul, hogy a név mellé egy jól csengő szlogenre is szükségünk van, mely magyarázza és támogatja a márkanevet, a tevékenységet.

300.000 Ft + Áfa

Szövegírás

Marketing szövegírás honlaphoz, brosúrához (min. 5 - 10 óra)

15.000 Ft + Áfa / óra

Közös sikereinkeredményeink

Design Toplista

Design Toplista

3. helyezés az Apex Kreatív
Design Toplistán 2022, 2021

Év Honlapja

Év Honlapja

67x Év Honlapja díj
2007 - 2022 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

69x Marketing Diamond díj,
Év ügynöksége díj 2022 - 2019
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany díj, 5x Ezüst díj
7x Bronz díj
10x Kiválósági díj
logó és arculat kategóriákban
2018 - 2022 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

A szakmán innen és túlkreatív blog

#hír#márkastratégia

Megálmodtunk és megvalósítottunk valami egészen újat Debrecenben. Szerettünk volna egy olyan üzleti estet, ami célzottan az inspirációról szól. Ami elsősorban nem a...

tovább »
#arculattervezés#hír

A hazai szakmai díjakat évek óta nagyon fontos fokmérőként kezeljük. Ez az idén sem volt másképp, de ezúttal új terepen is szerettünk...

tovább »
#hír

Hatalmas megtiszteltetésként egy nagyon szűk üzleti körbe választottak be minket. Kisvállalkozás kategóriában a zsűri Üzleti Etikai díjra érdemesnek ítélte meg tevékenységünket, és...

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<