Kreatív Vonalak

arculat

A minőségi vizuális megjelenés izgalmassá teszi termékeit, szolgáltatásait, így lépéselőnyhöz segíti vállalkozását. Az arculat bizonyítványul szolgál a márka igényességéről, nem mindegy tehát, milyen megjelenést választunk magunknak a piacon.

A külvilágból érkező információk 60-80%-át a látásunk révén dolgozzuk fel, így nem kérdéses, milyen sokat jelent a megfelelő, cégéhez illő
arculat. Ez segíti az ügyfeleit, hogy könnyen megjegyezhessék a vállalkozásához kötődő pozitív élményeket, és segíti önt, hogy a cégére
tervezett egyedi szín- és formavilággal meghatározhassa magát a tömegben. Az arculat tulajdonképpen a cégünk egyszerűen befogadható
képi megfelelője. A cég vizuális kommunikációjának elemeit foglalja magába, azaz egy olyan grafikai megjelenés, ami a cégét minden felületen
képviseli. A kisarculat jellemzően egy céges logóból, névjegykártyából, digitális e-mail aláírásból áll.

miért jó
velünk dolgozni?

 

tudatosan tervezünk arculatokat

Egy logó és arculat soha nem lehet öncélú. Ahhoz, hogy a célcsoport és a cég számára tökéletes vizualitás szülessen, fontos, hogy a tervezést stratégiai megbeszéléssel kezdjük és az ott megismertek alapján dolgozzunk.

pontos választ adunk

Az arculattervezés során mi nem ötletelésre építünk. Alapos kutatást végzünk, felmérjük a konkurenseket, és a közösen meghatározott marketingcéloknak megfelelő, az általunk szakmailag legjobb megoldásnak tartott koncepciót dolgozzuk ki és mutatjuk be.

hiszünk az arculat erejében

Vizuális világban élünk, ahol a látvány meghatározza döntéseinket. Tehát „nem elég csak jónak lenni, annak is kell látszani”. Egy profi arculat megalkotásával segítjük márkáját abban, hogy képes legyen azt kommunikálni magáról, amit ténylegesen képvisel.

arculattervezés szolgáltatások

arculattervezés szolgáltatások

A profi vizuális megjelenés hozzásegíti a vállalkozásokat ahhoz, hogy kitűnhessenek a piacon és könnyebben megjegyezhetővé válhassanak. Egységes, tudatos, tevékenységhez illeszkedő megjelenéssel azt üzenheti a külvilág számára, hogy a cégnél szervezett, hozzáértő munka folyik.

logótervezés

A logó az arculat, a márka vizualitásának alapja. Definiálja annak stílusát, színeit, hangulatát és minőségét. A céges logónk az egész vizuális kommunikációnkra hatással lesz, ezért fontos, hogy az minőségi, egyedi és sallangoktól mentes legyen.

tovább »

céges arculat

A profi vizuális megjelenés azt segít kommunikálni, amit a céged valójában képvisel. Egy egyedi tervezésű szín- és formavilággal meghatározóvá válik, kitűnik a tömegből, ezáltal könnyebben azonosíthatóvá és megjegyezhetővé teszi a vállalatot.

tovább »

csomagolás tervezés

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! Hiszen az emberek jelentős része a termékek csomagolása alapján hozza meg vásárlói döntését. Ezért is fontos, hogy termékünk csomagolása is tetszetős, minőségi legyen.

tovább »

fotózás

Egy márka hitelessége számos bagatellnek tűnő dolgon múlik. Ilyen a saját képek használata is. Hiszen a stock fotókkal ellentétben, ha egyedi képekkel kommunikálunk, akkor célcsoportunk, vásárlóink szemében is megbízhatónak, hitelesnek tűnünk.

tovább »

kabala tervezés

Egy kabala az arculat plusz megjegyezhető elemeként, kifejezi a cég stílusát, és szélesebb spektrumot ad a kommunikációnak. Könnyen közvetíthetők vele érzelmek, így segítve a márkakötődés kialakulását is.

tovább »

brosúra/katalógus

Offline kommunikációnkat, az értékesítést sok esetben egy partnernek, érdeklődőnek adható brosúra, katalógus, vagy magazin is kiválóan tudja támogatni. Főként akkor, ha az vizuális- és kommunikációs stílusunkhoz is idomul.

tovább »

arculattervezési áraink

Céges arculat tervezése

Kisarculati elemek (logó, névjegy, email aláírás) tervezése

290.000 Ft + Áfa

Logótervezés

Vektoros logó tervezése

250.000 Ft + Áfa

Csomagolástervezés

Termékcsomagolás koncepció tervezése

290.000 Ft + Áfa

Brosúra tervezés

12-16 oldalas brosúra grafikai tervezése

90.000 Ft + Áfától

Kabala tervezés

Kabalafigura grafikai tervezés

290.000 Ft + Áfa

Közös sikereinkeredményeink

Design Toplista

Design Toplista

3. helyezés az Apex Kreatív
Design Toplistán 2022, 2021

Év Honlapja

Év Honlapja

75x Év Honlapja díj
2007 - 2023 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

81x Marketing Diamond díj,
5x Év ügynöksége díj 2022-2019, 2017
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

27x Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany, 5x Ezüst, 9x Bronz
és 12x Kiválósági díj
új arculat és redesign kategóriákban
2018 - 2023 között

Pakk csomagolásdizájn

Pakk csomagolásdizájn

7x Pakk csomagolásdizájn
díj, köztük az Év csomagolása
2015 fődíj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj 2018 -
kisvállalat kategória
Eltökéltek vagyunk abban,
hogy korrektek maradjunk.

A szakmán innen és túlkreatív blog

#arculattervezés#hír

A hazai szakmai díjakat évek óta nagyon fontos fokmérőként kezeljük. Ez az idén sem volt másképp, de ezúttal új terepen is szerettünk...

tovább »
#arculattervezés#hír

A csomagolásdizájn különösen a szívünk csücske, pláne akkor, ha két arany minősítéssel a zsebünkben térhetünk vissza bázisunkra. Hisz az egyik legizgalmasabb feladat,...

tovább »
#arculattervezés#hír

Ismét megmérettünk, ezúttal új terepen: a MagyarországON turisztikai kommunikációs versenyre neveztük be három munkánkat. A díjátadót az A38 hajón tartották meg június...

tovább »

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<